سلام خانم دکتر ، 30 ساله هستم و مرتب دچار عفونت های زنانه می شم ، لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم ؟
- کاربر مهمان پرسیده شده 7 سال قبل
- برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید
سلام شما دوست عزیز ، اولین اقدام اینکه در اولین فرصت به مطب مراجعه کنید تا یک بررسی کامل شوید وبعد از اقدامات پزشکی اولیه نیز می توانید از توصیه های زیر استفاده کنید :
1- شلوارهای تنگ نپوشید زیرا عفونتها را تشدید میکند
شلوارهای تنگ برای خانمها عفونتهای قارچی ایجاد می کند زیرا مانع از تبخیر رطوبت ناحیه تناسلی می شوند و عفونتهای قارچی از قبیل «کاندیدیاز» ایجاد می کند. همچنین عفونتهای میکروبی ناحیه مقعد در این محیط مرطوب راحت تر میتوانند به قسمت جلو آمده و تکثیر پیدا کنند.و از طرف دیگر این شلوارها به علت سایشی که با ریشه موها دارند به خصوص موهایی که قبلا اپیلاسیون شده اند و کوتاه هستند، ممکن است باعث ایجاد عفونت در ریشه موها بنام عفونت «فولیکولیت» شوند که به صورت جوش چرکی دردناک هستند .
2- اجتناب از پوشدن لباس زیر تنگ !
لباس زیرهای تنگ بخصوص از جنس شیمیایی که معمولا ظاهر قشنگی دارند بعلت تنگ بودن و عدم امکان بخار شدن رطوبت و جنسهای شیمیایی بعلت کمی خلل و فرج در الیافشان (سوراخهای ریز بین بافت پارچه )موجب تشدید عفونتها میشوند.علاوه براین مواد شیمیایی به کار رفته در آنها ممکن است حساسیتزا باشند. درکل لباس زیرهای تنگ میتوانند فولیکولیت یا همان عفونت ریشه مو و سایر عفونتها را تشدید کنند. اما لباس زیرهای پنبه ای خلل و فرج کوچکی دارند که سبب تبخیر رطوبت ناحیه تناسلی می شوند
3- طریقه شستن صحیح لباس زیر!
بعد از خرید لباس زیر آن را قبل از استفاده بشویید. اگر جنس لباس از نخ باشد آن را با درجه حرارت بالا حدود ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد بشویید اما اگر با الیاف شیمیایی بود در این دما فرم اولیه و حالت کش دارشان را از دست میدهند بنابراین بهتر است برای اولین بار در دمای ۴۰ تا ۵۰ درجه شستوشو دهید.لباسهای زیر را قبل از شستوشو از سایر لباسها جدا کنید و لباس زیر هر گروه سنی و جنسی را جدا از هم داخل ماشین لباسشویی بیندازید. پس از شستوشو نیز بهتر است آنها را جلوی آفتاب خشک کنید. در صورت امکان قسمت وسط آنها را نیز اتو بکشید.
4- بعد یک ساعت از جای خود بلند شوید!
نشستنهای طولانی مدت و بی حرکت میتواند احتمال ایجاد عفونتهای قارچی را در خانمها بیشتر کند، به همین دلیل توصیه میشود خانمهایی که شغلهای پشت میزی دارند و مجبورند ساعتهای طولانی در یک مکان بنشینند همیشه همراه با خود محلول شستوشو بانوان داشته باشند و یک یا دوبار در روز از آن استفاده کنند یا اینکه اگر ممکن است در هر ساعت یک بار حداقل از جای خود بلند شوند و برای ۵ دقیقه راه بروند. این راه رفتن خود باعث تهویه و کاهش احتمال عفونت میشود.
5- گرمای زیاد، واریس و بواسیر را تشدید میکند
البته گرما به اندازهای که برای آقایان مضر است برای خانمها خطر ندارد. برخلاف تخمدانها در خانمها، بیضهها در آقایان خارج از بدن قرار دارد و دمایشان باید کمتر از ۳۷ درجه سانتیگراد باشد. با این حال استفاده از درجه حرارت بالا برای خانمها نیز توصیه نمیشود. از این لحاظ که بالا رفتن درجه حرارت معمولا باعث میشود رگهای پا نیز درجه حرارتشان بالا رود و درنتیجه هم در ناحیه تناسلی و هم در سطح پاها احتمال ایجاد واریس افزایش مییابد.این واریسها حتی ممکن است در بارداری با خونریزی همراه باشند. استفاده از صندلیهای گرمکندار اتومبیل نیز اگر مکرر و طولانی باشد میتواند واریس و بواسیر را در خانمها تشدید کند پس به مدت زیاد استفاده نشود. درمقابل گرما، سرما به تنهایی مشکلی برای ناحیه تناسلی خانمها ایجاد نمیکند.
سیما افکنده کارشناس هومیوپاتی
- پروانه مرتضوی (هومیوپات) پاسخ داده شده 7 سال قبل
- آخرین ویرایش 3 سال قبل
- برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید
لطفا جهت ثبت ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید